Πεταλάς & Συνεργάτες

Πελατολόγιο


KEM GROUP
DIANA SHIPPING
Η ΚΕΜ δραστηριοποιείται στο χώρο των γυναικείων αξεσουάρ από το 1985.

KEM Group

"KEM Group" Η πρωτοτυπία στα σχέδια και η αδιαπραγμάτευτη προσήλωση στην ποιότητα την κατέστησαν καθοριστικό φορέα στη διαμόρφωση και την εξέλιξη του κλάδου των δερματίνων ειδών στην ελληνική αγορά.

KEM American yachts
KEM American Yachts
H Kem American Yachts S.A. ιδρύθηκε το 1996 από τον Γιώργο Μιχαηλίδη και είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος της UNIESSE MARINE για την Ελλάδα και την Κύπρο.

MAD

Στεγάζεται στο ιδιόκτητο κτίριο της εταιρείας ΚΕΜ , στην οδό Τσακάλωφ 3, στον Ταύρο. Η επιλογή του ιταλικού ναυπηγείου για αποκλειστική αντιπροσώπευση και συνεργασία από τον Γιώργο Μιχαηλίδη, έγινε με μοναδικά κριτήρια την πλεύση, την ποιότητα και τις επιδόσεις των σκαφών UNIESSE. Επιπλέον, το ναυπηγείο ήταν πρόθυμο να συνεργαστεί στις τροποποιήσεις που ζητήσαμε ώστε τα σκάφη UNIESSE να καλύπτουν τις αυξημένες απαιτήσεις/ ιδιαίτερες ανάγκες ενός έμπειρου yachtman, και ειδικότερα, στα ελληνικά νερά και λιμάνια.

EUROPALSO
EUROPALSO
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καθηγητών - Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών.

EUROPALSO

"EUROPALSO" Ο μεγαλύτερος Πιστοποιημένος Οργανισμός Κέντρων Ξένων Γλωσσών με 2.800 μέλη και συνεργαζόμενα Κέντρα, 40.000 εργαζομένους και 500.000 μαθητές.

DIANA SHIPPING
DIANA SHIPPING
Παγκόσμια εταιρεία παροχής ναυτιλιακών υπηρεσιών μεταφοράς.

DIANA SHIPPING

"Diana Shipping Inc." είναι ένας παγκόσμιος προμηθευτής των θαλάσσιων υπηρεσιών μεταφοράς και ειδικεύεται στη μεταφορά ξηρών φορτίων, συμπεριλαμβανομένων των εμπορευμάτων, όπως σιδηρομετάλλευμα, άνθρακα, σιτηρών και άλλων υλικών.

MAD
MAD TV
Ο μεγαλύτερος όμιλος ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, στον οποίο ανήκουν τόσο ο μουσικός τηλεοπτικός σταθμός «MAD TV», όσο και ο μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός «MAD RADIO 106,2 FM».

MAD

Σήμερα ο όμιλος MAD έχει πλείστες δραστηριότητες στον τηλεοπτικό, ψυχαγωγικό και εκδοτικό χώρο, στην διοργάνωση μουσικών εκδηλώσεων - με κορύφωση τα ετήσια μουσικά βραβεία «Mad Video Music Awards» - στην κινητή τηλεφωνία μέσω συνεργασιών με παρόχους υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, καθώς και στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη υλισμικού και λογισμικού ηλεκτρονικού υπολογιστή, πάντα σε σχέση με το χώρο της μουσικής και ψυχαγωγίας.

Όμιλος ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ
PAPATHEOHARIS GROUP OF COMPANIES
Δραστηριοποιείται στον τομέα της αναψυχής.

Όμιλος ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ

"Όμιλος ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ" δραστηριοποιείται με επιτυχία στον τομέα της ψυχαγωγίας, αναψυχής και τουρισμού για πάνω από τέσσερις δεκαετίες. Πρωτοπόρος στον τομέα αυτό, δραστηριοποιείται σε 3 κεντρικά σημεία: Διογένης Studio, Αθηνών Αρένα και Αστέρα Γλυφάδας.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO
Συναυλιακός και συνεδριακός χώρος στην Αθήνα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO

Διογένης Studio είναι ένα από τα καλύτερα συναυλιακά, συνεδριακά και εμπορικά κέντρα της πρωτεύουσας. Πλήρως ανακαινισμένο, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 1.500 άτομα πάντα ανάλογα με το στήσιμο.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΕΔΡΟΣ
KEDR BANK
Η πρώτη Ρώσικη τράπεζα στην Ελλάδα.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΕΔΡΟΣ

Η Τράπεζα "KEDR" ιδρύθηκε το 1991 στην Ρωσία, στη περιοχή της Σιβηρίας. Η βάση της 17-χρονης λειτουργίας της Τράπεζας είναι η πολιτική των συνεταιρικών σχέσεων, ο σεβασμός σε κάθε πελάτη, η πολύπλευρη και η ατομική προσέγγιση.

METROPOLIS
METROPOLIS
Μουσική, ταινίες, βιβλία, παιχνίδια και πολλά άλλα.

METROPOLIS

"METROPOLIS" ιδρύθηκε το 1985 και ξεκίνησε τη λειτουργία της με ένα κατάστημα επί της οδού Πανεπιστημίου. Πολύ σύντομα, έγινε ο αγαπημένος προορισμός των φίλων της μουσικής, διατηρώντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική δισκογραφία.

ACT
ACT ALL ABOUT INSURANCE
Διεθνώς αναγνωρισμένη ασφαλιστική εταιρεία.

ACT ALL ABOUT INSURANCE

"ACT All About Inssurance" λειτουργεί ως μεσολαβήτρια εταιρεία σε διεθνώς αναγνωρισμένους ασφαλιστικούς και χρηματοοικονομικούς ομίλους με κύρια αποστολή τη προσφορά των πλέον ανταγωνιστικών τιμών στο χώρο των Ασφαλειών.

ALFA-OMEGA Ασφαλιστική
ALFA-OMEGA Ασφαλιστική ΕΠΕ
Ασφαλιστική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1998 στα Νότια προάστια του Λεκανοπεδίου της Αττικής και διαθέτει δυναμικά πακέτα ασφάλισης σε όλους τους κλάδους.

ALFA-OMEGA Ασφαλιστική

"ALPHA-OMEGA" δραστηριοποιείται στον ασφαλιστικό, χρηματοοικονομικό και τραπεζικό χώρο εξασφαλίζοντας λύσεις για την ικανοποίηση των απαιτήσεων και την κάλυψη των αναγκών των πελατών της.

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΑΓΑΠΗΤΟΣ
AGAPITOS
Με 11 καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Χαλκιδική και με 100 άτομα δυναμικό, ο Αγαπητός είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα ζαχαροπλαστείων στην Ελλάδα.

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΑΓΑΠΗΤΟΣ

Εκτός της λιανικής πώλησης, η εταιρεία αναπτύσσεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς στο χώρο του catering, των επιχειρηματικών και προσωπικών δώρων αλλά και στο χώρο της χονδρικής πώλησης, προμηθεύοντας επιλεγμένα καταστήματα και χώρους εστίασης.

ΑΛΦΙΟ ΦΛΟΡΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΕ

Τεράστιο παιδικό πάρκο στον Άλιμο Αττικής για παιδικά πάρτυ, βαφτίσια και άλλες εκδηλώσεις!

ΑΛΦΙΟ ΦΛΟΡΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΕ

Η εταιρεία διαθέτει εσωτερικό παιχνιδόχωρο, αίθουσες για παιδικά πάρτυ, εξωτερικό παιδότοπο, γήπεδο ποδοσφαίρου, καφετέρια για τους γονείς.

ΛΑΕΡΤΕΙΟΝ
LAERTEION
Κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας που λειτουργεί από το 1997 στον Πειραιά.

ΛΑΕΡΤΕΙΟΝ

Στο Λαέρτειο έχουν παρακολουθήσει προσωπικά προγράμματα αποκατάστασης τραυματισμών γνωστοί αθλητές ποδοσφαίρου, Tae Kwon Do και όχι μόνο, αφού το κέντρο πρωτοπορεί στις μεθόδους του και μπορεί να συγκριθεί με τα αντίστοιχα κορυφαία ευρωπαϊκά κέντρα σε τεχνική κατάρτιση και αποτελεσματικότητα.

EXPAND
EXPAND
Εταιρία ψηφιακής αναπαραγωγής.

EXPAND

Η "Expand" ιδρύθηκε το 2002 και δραστηριοποιείται στην ανάλυση, τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη εφαρμογών πολυμέσων (multimedia CD-Rom), στο σχεδιασμό και την δημιουργία ιστοσελίδων (web development), όπως επίσης και την αναπαραγωγή ψηφιακών μέσων (CD - DVD).

E-SHOP
E-SHOP
Το πρώτο και μεγαλύτερο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα στην Ελλάδα που εξειδικεύεται στην εμπορία ηλεκτρονικών υπολογιστών, προϊόντων ήχου και εικόνας και αναλώσιμων.

E-SHOP

Η "e-shop.gr" αποτελεί ανώνυμη εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου και παροχής υπηρεσιών διαδικτύου με έτος ίδρυσης το 1998. Μετά από μια δεκαετή περίοδο έντονης ανάπτυξης είναι πλέον κυρίαρχη στην αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου.

EUROPEAN DYNAMICS SA
EUROPEAN DYNAMICS SA
Είναι ο κορυφαίος πάροχος ICT υπηρεσιών .

EUROPEAN DYNAMICS SA

H "EUROPEAN DYNAMICS" είναι μια κορυφαία εταιρεία τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, παρέχοντας επίσης υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού. Λειτουργεί σε διεθνές επίπεδο μέσω των γραφείων και των κεραιών της στην Αθήνα, Βρυξέλλες, Λουξεμβούργο, Βόννη, Φρανκφούρτη, Λονδίνο, κλπ.

PRESENT DAYS

Present Days
Μηνιαίο περιοδικό ποικίλης ύλης.

PRESENT DAYS

Εκδίδεται από την εταιρεία «Art in Act ΕΠΕ» και διανέμεται δωρεάν σε πάνω από 265 πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας και σταθμούς του μετρό.

RE-PORT Magazine

RE-PORT (Piraeus magazine)
Το πρώτο δωρεάν περιοδικό στον Πειραιά...

RE-PORT Magazine

"Re-Port", το πρώτο δωρεάν περιοδικό, στον Πειραιά, προσφέρει στους αναγνώστες του με εναλλακτικά μέσα ποιοτικές πληροφορίες.

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ο Δήμος Πειραιά ιδρύθηκε το 1835 και αποτελεί τον κεντρικό δήμο της πόλης του Πειραιά, ο οποίος παρέμεινε αμετάβλητος με το Πρόγραμμα Καλλικράτης. Έχει πληθυσμό 175.697 κατοίκους, που τον καθιστά ως τον τέταρτο μεγαλύτερο δήμο της Ελλάδας.

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Οι Διευθύνσεις του Δήμου Πειραιά που δραστηριοποιούνται σε τομείς όπως εκείνοι της καθαριότητας και ανακύκλωσης, του πρασίνου και περιβάλλοντος, των κοινωνικών υπηρεσιών, του πολιτισμού, της δημοτικής αστυνομίας, των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος κλπ. προσπαθούν με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο να εξυπηρετήσουν κάθε ανάγκη των πολιτών του.

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Το μεγαλύτερο λιμάνι στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα της Μεσογείου.

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Το λιμάνι του Πειραιά λειτουργεί ως μοχλός ανάπτυξης του διεθνούς εμπορίου, της τοπικής και εθνικής οικονομίας. Η ΟΛΠ Α.Ε., με περισσότερους από 1.400 εργαζόμενους που απασχολεί σήμερα, εξυπηρετεί ετησίως περισσότερα από 24.000 πλοία κάθε τύπου και μεγέθους, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του λιμανιού ως κομβικό σημείο για την ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών με την ηπειρωτική Ελλάδα, ως διεθνές κέντρο κρουαζιέρας, ως κέντρο διαμετακομιστικού εμπορίου για την ευρύτερη Μεσόγειο.

Copyright © www.petalaspartners.com.
Τηλ: (+30) 210 4111263 , Fax: (+30) 210 4226554 , e-mail: info@petalaspartners.com
Όροι Χρήσης   |   Προστασία Προσωπικών Δεδομένων