Πεταλάς & Συνεργάτες

Ποιοι Είμαστε


Προσφέροντας άρτια εξυπηρέτηση, διεθνώς, από τα γραφεία μας στον Πειραιά και κατά την πολυετή παρουσία μας στον κλάδο, το δικηγορικό μας γραφείο «Πεταλάς & Συνεργάτες» είναι αναγνωρισμένο ως ένα από τα κορυφαία δικηγορικά γραφεία της Ελλάδος. Ιδρύθηκε το 1966 από τον κ. Κωνσταντίνο Β. Πεταλά Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά μέχρι το 2008 και σήμερα Επίτιμο Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά – και διακρίνεται έκτοτε για την παροχή αποτελεσματικών, ολοκληρωμένων νομικών συμβουλών και ποιοτικά υψηλών υπηρεσιών.

Σήμερα το όνομά μας συνδέεται με μερικούς από τους σημαντικότερους ομίλους εταιρειών, τραπεζών και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται εντός και εκτός Ελλάδος.

Η προσέγγιση και αντιμετώπιση ιδιαίτερης δυσκολίας νομικών ζητημάτων εκ μέρους των συνεργατών του γραφείου μας συνδυάζει τις εξειδικευμένες γνώσεις τους με την κατανόηση της σύγχρονης επιχειρηματικής στρατηγικής και δράσης.

Κατανοώντας τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων των πελατών μας και προβλέποντας τις ανάγκες τους, οι δικηγόροι συνεργάτες του δικηγορικού μας γραφείου παρέχουν οικονομικά αποδοτικές και ποιοτικές υπηρεσίες.

Έχουμε χτίσει τη φήμη μας πάνω στη δέσμευση να ανταποκρινόμαστε στις υψηλότερες επαγγελματικές απαιτήσεις κάθε πελάτη, είτε είναι πολυεθνικοί όμιλοι, τοπικές εταιρείες, δημόσια ιδρύματα, μικρές επιχειρήσεις ή φυσικά πρόσωπα, που αντιμετωπίζουν από καθημερινά προβλήματα μέχρι και συμμετοχή σε ορισμένες από τις πιο σύνθετες συναλλαγές εντός και εκτός Ελλάδος.

Μέλος της World Services Group - μέλη του οποίου συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων παρόχων επαγγελματικών υπηρεσιών.

  • Έτος ίδρυσης του γραφείου:  1966
  • Γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Ρουμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ρωσικά.
Copyright © www.petalaspartners.com.
Τηλ: (+30) 210 4111263 , Fax: (+30) 210 4226554 , e-mail: info@petalaspartners.com
Όροι Χρήσης   |   Προστασία Προσωπικών Δεδομένων